KERSTBRUNCH 17 DECEMBER 2021

Het was vlak vóór de verscherpte Corona-maatregelen dat één vrouw en 43 mannen hebben genoten van een geweldige Kerstbrunch, uitstekend verzorgd door bekwame koks en attente bediening, ontvangst met champagne, gezellige babbels van “weet je nog?” en conform de Corona-voorschriften qua setting en tijd correct ingevuld, met dank aan de organisatoren.

Lees meer »

DAGJE UIT GEDECOREERDEN VRIJDAG 05.11.2021

Met uiteindelijk 21 deelnemers gingen we na het nuttigen van de koffie bij VUC met de tram naar het Spui en liepen we naar het Haags Historisch Museum. Daar bekeken we aan de hand van uitleg door 2 gidsen de thematentoonstelling “Macht – 800 jaar Binnenhof”.

Lees meer »

RINUS VAN AGGELEN BENOEMD TOT LID VAN VERDIENSTE GEDECOREERDEN.

De Vereniging van Gedecoreerden van de KNVB in West II, regio’s Den Haag, Leiden en Westland, kon eindelijk weer eens fysiek bijeenkomen en wel om de 30e Algemene Vergadering te houden (met jubileumgebak) in het clubgebouw van V.U.C. , waar Ron de Beer ons prima verzorgde. Ondanks het warme weer gaven 29 leden acte de présence en applaudiseerden langdurig bij de benoeming van Rinus van Aggelen tot Lid van Verdienste. Als opvolger van Hans Rijkhoek op 17 oktober 2014 werd Rinus secretaris/penningmeester van de VvG, welke functie hij enthousisast heeft bekleed tot 1 mei 2020. Vanaf 19.08.2010 was hij al bestuurslid.

Lees meer »

Foto's

Op veler verzoek hebben wij nu ook een pagina met foto's van activiteiten toegevoegd.

Lees meer »