RINUS VAN AGGELEN BENOEMD TOT LID VAN VERDIENSTE GEDECOREERDEN.

Gepubliceerd op 20 juni 2021 om 20:30

De Vereniging van Gedecoreerden van de KNVB in West II, regio’s Den Haag, Leiden en Westland, kon eindelijk weer eens fysiek bijeenkomen en wel om de 30e Algemene Vergadering te houden (met jubileumgebak) in het clubgebouw van V.U.C. , waar Ron de Beer ons prima verzorgde. Ondanks het warme weer gaven 29 leden acte de présence en applaudiseerden langdurig bij de benoeming van Rinus van Aggelen tot Lid van Verdienste. Als opvolger van Hans Rijkhoek op 17 oktober 2014 werd Rinus secretaris/penningmeester van de VvG, welke functie hij enthousisast heeft bekleed tot 1 mei 2020. Vanaf 19.08.2010 was hij al bestuurslid.

 

De ALV kende een vlot verloop, Arie Quartel en Hajo Vis werden herbenoemd in het bestuur en als bekroning was er een interessante presentatie van Dick van Egmond en John Balvers van de KNVB over het reilen en zeilen van de VAR, hetgeen een boeiend onderwerp bleek. Kennelijk leefde dat ook bij de aanwezigen, gehoord hebbende alle reacties bij en op de beelden. Het was weer eens “ouderwets boeiend”, hetgeen ook bleek uit de ietwat verlate “borrel met”.

 

Toen het onweer losbarstte, kon men voldaan huiswaarts met afspraak voor een “Daggie Uit” op 17 september en een Jubilum Kerstdiner in december 2021.

 

Wim van den Berg, vz.

 

De foto's zijn HIER te bekijken. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.